Nanny till en bäbis is Solna, 2 dagar i veckan. 

Vi söker nu en nanny till en familj med en dotter på 2 år och som väntar ett syskon i juni. Mamman kommer arbeta deltid och söker en nanny som kan arbeta ca. 2 dagar i veckan 5-6 timmar per pass. Vill nannyn arbeta mera finns möjlighet att rycka in extra vid behov, och det kan även vara på kvällar och helger. Hon är flexibel med vilka dagar och tider (så länge det är mellan ca 08.30 och 17.00) men hon behöver några veckors framförhållning vid eventuella ändringar så hon vet vilka dagar hon kan boka in möten. Arbetet kommer främst innebära att ha hand om hennes yngsta som kommer vara 6-8 veckor gammal vid tjänstens start i augusti månad. Men det kommer även att innebära att hämta den äldsta på förskolan på eftermiddagen, mamman ser då gärna att man hittar på något med henne. Initialt tänker mamman att hon då är hemma med den yngsta om nannyn ska vara med den äldsta men det kommer bero på hur situationen ser ut, vad som är lämpligt och bäst för alla då.

Mamman kommer arbeta hemifrån till största del och då hon planerar att amma vill hon finnas i närheten, det kan därför bli aktuellt att följa med henne på möten ibland för att ha hand om bäbisen i närheten ifall bäbisen behöver amma. Är det kortare stunder tänker mamman att hon går iväg själv och det kommer också utvecklas med att barnet blir äldre såklart. Mamman säger att hon planerar att arbeta från en annan våning i huset “så att vi inte går på varandra”. De kommer behöva hjälp till sommaren 2024. Från januari 2024 kommer pappan istället vara pappaledig på deltid men de ser framför sig att de ska ha samma upplägg då. Mamman säger att de säkert önskar fortsatt hjälp även under hösten 2024 men med annat schema, lämningar och hämtningar och förstår att en sådan ändring i schemat kan innebära att de kommer behöva titta på en annan nanny då om nannyn inte har möjlighet att ändra till ett sådant schema. Inget hushållsarbete ingår mer än att plocka undan efter barnet/barnens aktiviteter och eventuellt enklare matlagning, men mamman tänker att hon förbereder i så fall.

Mamman beskriver sin äldsta dotter som en pratkvarn som älskar att vara aktiv och utforska. Hon älskar sin förskola, är social och har hittills inte haft svårt att vara med andra personer. Hon älskar nu att hoppa, springa, klättra och utforska, men man behöver vara med hela tiden då hon är nyfiken och orädd.

Familjen bor i Solna, Huvudsta. Det går att åka kollektivt till familjen och det finns också möjlighet till parkeringsplats om man vill köra bil till arbetet.

Denna tjänst har en garanti på minst 32 timmar per månad, det är vad du som nannyn är garanterad betalt för som minst, även om familjen skulle boka dig mindre.

Vi söker en nanny med tidigare från arbete med spädbarn. Familjen ser gärna en nanny med många års erfarenhet och lång livserfarenhet. Nannyn kan vara svensk eller engelsktalande.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida