Nanny till bebis på 6 månader, 09.00-15/16.00  må-fre, Tyresö

Vi söker nu en nanny som kan arbeta måndag-fredag 09.00-15.00 eller eventuellt 16.00. Familjen har tre barn på 6 månader, 4 och 5 år. Men tjänsten innebär nästan enbart att ha hand om den yngsta på dagarna då de två äldre går på förskola. Endast vid något enstaka tillfälle om exempelvis förskolan är stängd så kan de behöva hjälp även med de äldre barnen. Vissa dagar kan de även behöva hjälp med att hämta de två äldsta på förskolan innan man slutar för dagen. Därför är det mycket önskvärt att nannyn har körkort så nannyn kan låna familjens bil för att hämta på förskolan.

Under dagarna är nannyns arbete att ha hand om den yngsta som är en glad och nyfiken liten tjej. Nannyn kommer vara ansvarig för att skapa passande aktiviteter i hemmet och kanske gå ut på någon promenad och leka i trädgården. Då dottern är så liten ser föräldrarna helst att man håller sig hemma och i närområdet. Dottern sover ofta ute I vagn och då passar det bra att gå på promenad i de natursköna området de bor i. Dottern är flaskmatad men de har även börjat introducera fast föda och nannyn förväntas fortsätta med det under dagarna.

Familjen söker en varm och omhändertagande nanny som är kreativ i att hitta på roliga saker tillsammans med dottern. Föräldrarna tycker det är viktigt att ge alla barnen möjlighet att få prova och utforska saker själva och möjlighet att lära sig från detta och ser gärna en nanny som delar den filosofin.

Familjen bor i Tyresö. Båda föräldrarna arbetar ofta hemifrån men för det mesta från ett annat våningsplan.

Tjänsten börjar så snart vi har hittat rätt nanny och kommer pågå tills dottern börjar på förskola omkring maj/juni 2023.

Nannyn kan vara svensk eller engelsktalande.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA