Nanny till en flicka på 14 månader

VVi söker nu efter en nanny som vill ta hand om en glad och nyfiken tjej på 14 månader 3-4 tillfällen per vecka. Föräldrarna önskar hjälp 1-2 dagar per vecka dagtid, ca 10/11.00-14/15.00 och 1-2 kvällar per veckan från ca 18.00/19.00. De kan vara flexibla med vilka dagar och exakt upplägg och tider utefter vad som passar nannyn. Dagarna kan antingen vara fasta och samma alla veckor, alternativt vara flexibla. Det viktigaste för familjen är att hitta rätt person.

Tjänsten kommer pågå fram till augusti månad.

Familjen söker efter en nanny med tidigare erfarenhet och kunskap kring barns lärande och utveckling I den åldern. En nanny som reflekterar över sitt bemötande med barnet och arbetar för att stärka hennes självkänsla. Det är viktigt för föräldrarna att man om det uppstår konflikter arbetar tillsammans med barnet, förklarar och hittar en lösning tillsammans. Att man inte bara säger nej utan att förklara. 

Flickan älskar att leka utomhus och det finns många bra parker i närområdet. Hon sover bra I vagnen utomhus mitt på dagen då man promenerar med henne. I tjänsten ingår också att förbereda enklare mat för flickan samt att plocka undan och hålla ordning efter dagens aktiviteter. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm, nära Karlaplan. 

Tjänsten tillträder så snart vi har hittat rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida