Nanny till en flicka på 7 år

Vi söker nu efter en nanny som vill ta över efter en av våra andra nannies som jobbat i den här familjen i över 4 år (!) då nuvarande nannyn tyvärr ska flytta. Tjänsten innebär att ha hand om en flicka på 7 år, 3 eftermiddagar i veckan, tisdag-torsdag. Två av dagarna är arbetstiden 15.30-19.30 och en dag är arbetstiden 15.30 till omkring 22.00. Utöver detta behöver familjen någon enstaka gång per termin hjälp en måndag eller fredagseftermiddag, en heldag om skolan är stängd för planeringsdag samt någon extra kväll eller stund på helgen. Allt detta är enligt överenskommelse men vill nannyn då och då arbeta mera så finns det möjlighet för det. I tjänsten ingår att hämta dottern på skolan och hitta på roliga saker på eftermiddagarna. Ibland har flickan läxor som man behöver hjälpa till med och ibland har hon med sig en kompis hem. Matlagning ingår också i tjänsten. Flickan har tre äldre syskon i de övre tonåren, de ingår inte i tjänsten förutom att man ibland även lagar mat till dem när man göra middag. 

Flickan är en glad tjej, lite lillgammal och gillar att prata och diskutera. Vår tidigare nanny beskriver att hon är otroligt rolig och härlig att hänga med! Då hon inte har några aktiviteter de dagarna nannyn arbetar I dagsläget så finns det mycket tid att hitta på roliga saker på eftermiddagarna, pyssla, baka, gå till parken, besöka något museum eller gå på picknick exemplevis. 

Det är ett krav för tjänsten att nannyn har körkort och körvana då nannyn ibland behöver köra och hämta flickan på skolan, samt köra henne till och från aktiviteter. Nannyn behöver inte ha egen bil, familjen har en extra som nannyn kan använda under arbetstid. 

Det är också viktigt för familjen att nannyn är initiativtagande, ordningssam och om nannyn ser något som behöver göras, exempelvis en gympapåse som behöver packas upp, ser till att göra det. Efter att man har lagat mat städar man också upp i köket. Ser man att diskmaskinen är full så tömmer man den etc. 

Familjen är en mycket organiserad familj och sätter schema 6 månader åt gången. Det är därför viktigt för dem att nannyn också har möjlighet att planera in och följa detta. Självklart förstår de att saker och ting händer ibland och att man kan bli sjuk, men i grunden behöver det vara en person som har möjlighet att sätta schema långt i förväg och hålla sig till det.

Familjen har också en liten hund, hunden är inte nannyns ansvar men nannyn behöver vara ok med att hunden finns i hemmet och att ta med den till parken om flicka vill gå ut med hunden exempelvis. 

Tjänsten börjar idealt i slutet på oktober men familjen kan vara flexibla med tillträdesdatum mellan oktober och januari för rätt person. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm nära Stadion. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida