Nanny till en pojke på 6 månader

Vi söker nu efter en nanny till en familj med ett barn som kommer vara 6 månader vid tjänstens start. Familjen behöver hjälp en dag i veckan av dagarna tisdag, onsdag eller torsdag mellan 08.00 och 18.00 från mitten av november. Till våren kan detta möjligtvis utökas till två dagar i veckan. Familjen söker efter en trygg, pålitlig och erfaren nanny. Då båda föräldrarna kommer arbeta deltid behöver de en nanny som kan hjälpa till en eller två dagar i veckan då de båda arbetar.

Barnet är I dagsläget 4.5 månader och ett barn som är väldigt nöjt med livet för tillfället. Barnet tar flaska utan problem när det behövs och de har börjat introducera mat. Nannyn kommer endast behöva värma eller förbereda enklare mat åt barnet, någon mer avancerad matlagning kommer inte ingå i tjänsten. Fokus är att ta hand om deras dotter, se till att hon får en stimulerande vardag med nannyn, få komma ut på promenader och att man följer de mat och sovrutiner som familjen har.

Vi förväntar oss att du som nanny har tidigare erfarenhet av arbete med barn mellan 6 och 12 månader och att du har minst tre års dokumenterad professionell erfarenhet av arbete med barn. Du bör vara genuint intresserad av arbete med barn och vara intresserad av barns utveckling, lärande och kunna skapa aktiviteter som främjar utvecklingen för ett barn i den angivna åldern. Vi vill igen trycka på att pålitlighet är nummer ett för familjen, därför behövs en nanny som kan varje vecka.

Tjänsten börjar i mitten av november och kommer pågå initialt till sommaren 2021 enligt vad familjen planerar just nu.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida