Nanny på heltid till ett barn på 4 månader, Södermalm

Vi söker nu en lösningsorienterad nanny till en familj på Södermalm med ett barn på 4 månader.

Familjen är intresserade av en nanny som ska arbeta heltid från början på 2023. Om nannyn har möjlighet och vill börja på deltid under hösten 2022 så är det ett plus, men är nannyn först tillgänglig på heltid från början på 2023 så går det bra med. 
 
Familjen reser mycket i arbetet och nannyn ska vara med på dessa resor för att ha hand om barnet när mamman arbetar. Det kan vara både kortare resor över ett par dagar men också längre resor upp till 1-2 månader åt gången. Tjänsten kommer över året vara i snitt heltid med mindre arbete när familjen är hemma i Stockholm och mer arbete när man reser. Nannyn behöver vara flexibel och dedikerad för att kunna arbeta på detta sätt. 
 
Familjen önskar även att nannyn hjälper till med en del praktiska saker i hemmet, laga lättare måltider, hjälpa till med hushållsarbete, plocka i ordning, hjälpa till och packa, gå ärenden och vara en stöttande person för familjen. Engelska är ett språk som man ska behärska, så att man tex under utlandsresor kan var behjälplig med de göromål som eventuellt kan uppstå och behöver tas om hand.
 
Pojken är en tillfreds och lugn person. Han är lätt att ta med överallt och följer gärna med blicken vad som händer runtomkring honom. En social liten herre som är mycket observant mot sin omgivning.
 
I nannyns arbete kommer ingå att se till att skapa en trygg och harmonisk vardag för pojken oavsett om familjen är på resande fot eller hemma. nannyn behöver vara självgående och lösningsorienterad och känna sig bekväm med att själv söka information och planera upp dagen när de reser och mamman arbetar. 
 
Den nanny som vi söker bör utöver att ha tidigare erfarenhet av arbete med barn i den här åldern helst också vara pedagogiskt utbildad. En nanny med intresse för barnets utveckling i stort och smått och möjlighet att se lärtillfällen i dagliga aktiviteter är den typ av person vi söker. 
 
Körkort är ett plus men inte heller det ett krav. 
 
Det som familjen önskar allra mest utöver en kompetent och erfaren nanny är att nannyn måste vara kommunikativ och lösningsorienterad.
 
Schemat kommer att variera under året, men när familjen är i Stockholm är arbetet ofta förlagt dagtid vardagar, med vissa kvällar och helger. När familjen reser är arbetet mer förlagt till kvällar och helger. 
 
Lön 26.000-35.000 sek/månad
Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida