Nanny till flicka på 1 år, Jonsered, Göteborg

En internationell familj med Nederländsk pappa och svensk mamma söker nu en nanny som kan ta hand om deras dotter som precis kommer fylla 1 år när tjänsten börjar. Familjen kommer rekommenderad till oss av en annan familj vi känner till väl. Nannyn kan prata svenska, engelska eller nederländska med dottern. Familjen söker någon som kan börja med att följa med dem och ha hand om deras dotter när de är på bröllop helgen 28-30 maj. De tänker sig att nannyn ska följa med och ha hand om dottern på platsen där bröllopet kommer vara men att nannyn finns tillgänglig för att gå ut och leka med flickan och ta hand om henne när det inte passar att hon är med, eller tröttnar på festligheterna. Nannyn får gärna åka med familjen från Göteborg på fredag eftermiddag och de beräknar återvända på söndag eftermiddag. Nannyn får eget rum under helgen och alla måltider och omkostnader ingår.

Familjen kommer förmodligen efter detta behöva hjälp på heltid under juni till augusti, de hoppas på att flickan ska kunna börja på förskola i augusti och behöver hjälp fram tills dess. Arbetstiderna är måndag till fredag ca 8/9.00-17.00. 

Familjen söker en ansvarstagande nanny som gillar att hitta på saker. Flickan är social och tycker om att leka med andra barn. Hon är van vid att ha nanny. Då de i dagsläget bor i Singapore där fallen med covid-19 är mycket få har de kunnat gå på babysång och andra barngrupper regelbundet. De är också måna om att hon får komma ut och leka utomhus minst 1 gång om dagen men gärna både på för och eftermiddagen. 

Nannyn måste ha minst tre års tidigare erfarenhet av arbete med barn i den här åldern. Familjen ser också gärna en nanny som har erfarenhet av egna barn. 

Dottern har en bra rutin där hon i dagsläget sover 2 gånger per dag. Hon äter bra och äter ofta själv. Hon är allergisk mot mjölkprotein så det är viktigt att man är noggrann med vad man ger henne och en nanny med erfarenhet av arbete med barn med allergier som är van att ha koll på innehåll är ett plus.

Familjen kommer de första veckorna tillfälligt bo i Jonsered och vi väntar på bekräftelse om vart de kommer flytta, men det kommer vara i närheten av Göteborg.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA