Nanny på halvtid till nyfödd

Vi söker nu en nanny som vill jobba ungefär halvtid måndag-fredag eller måndag till torsdag 4-5 timmar om dagen. Arbetet kommer innebära att ha hand om ett nyfött barn medan mamman arbetar hemifrån. Familjen uppskattar att arbetstiderna kommer vara ca 9-14 men det är svårt att säga då barnet inte är fött ännu och de inte vet exakt vad som kommer behövas. Barnet är beräknat till slutet på mars/början på april och familjen tror sig behöva hjälp från ungefär mitten på april och minst ett år framöver. Under sommaren kommer tjänsten ha uppehåll en period för semester. 

Familjen söker en trygg och erfaren nanny, nannyn måste ha tidigare erfarenhet av arbete med spädbarn. Nannyn bör känna sig trygg med alla sysslor som det innefattar att ha hand om ett nyfött barn, har kunskap om att senare introducera mat och även kunna hjälpa till med enklare sysslor kring barnet som att sterilisera nappar/flaskor om det används, förbereda barnmat senare, och andra enklare sysslor kopplade till barnet. Ingen städning kommer ingå i tjänsten. 

I hemmet finns också en hund, en labrador, om nannyn har hundvana så är det ett stor plus men inget krav så länge man är ok med att hunden finns runtomkring en. 

Familjen bor centralt beläget på Östermalm, nära Östermalmstorgs tunnelbana. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person. Tjänsten tillträder under april månad. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida