Deltidsnanny år en pojke på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka plus varannan lördagskväll

Vi söker nu en nanny till en nyfiken och pratglad liten kille på 2 år. Familjen bor mellan St. Eriksplan och Fridhemsplan och söker någon som kan hämta på förskolan två dagar/vecka 15.00-18.00. De behöver också hjälp varannan lördagskväll ca 18/19.00-00.00

Pojken är en liten solstråle som älskar bollar, bygga med klossar och att busa både ute och inne. Han pratar och förstår mycket för sin ålder och det är viktigt med en nanny som kan hjälpa honom att ta in och förstå sin omvärld. Familjen söker en nanny som kan skapa stimulerande och roliga aktiviteter på eftermiddagarna. De uppfostrar helt utan skärmar och socker i hemmet och önskar att nannyn följer det. En nanny som är glad och har glimten i ögat, gillar att busa och leka passar bra för tjänsten. 

I tjänsten ingår också enklare matlagning till sonen. Familjen önskar också att nannyn har öga för vad som behöver göras och kan när pojken leker själv eller sover passa på att tömma diskmaskinen, diska upp i köket efter matlagning och ibland hjälpa till med andra sysslor runt hemmet om man jobbar sent, som att hänga en tvätt etc. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA