Nanny till två barn på 2 och 5 år på Kungsholmen 16.00-19.00, 3 eftermiddagar i veckan

Vi söker nu efter en positiv och påhittig nanny som vill ha hand om två glada lättsamma barn på 2 och 5 år, 3 eftermiddagar i veckan. Familjen behöver hjälp 3 av dagarna måndag-torsdag.

Arbetstiden är 16.00-19.00. I arbetet ingår att hämta barnen på förskolan, de gillar att leka utomhus så man får gärna gå till någon park en stund efteråt och leka en stund. Väl hemma förbereder man en enklare middag för barnen, ingen avancerad matlagning och gör dem i ordning inför kvällen.

Familjens äldsta dotter är en verbal person som gillar att prata, diskutera och lära sig nya saker. Lillebror är en glad prick som gärna hänger med på allt storasyster vill göra.

Familjen söker en varm och kärleksfull person, någon som är trygg i sig själv och i sin roll som nanny. En person som lugnt men tydligt kan sätta gränser när det behövs. Någon som är aktiv med barnen och tycker om att hitta på saker i vardagen, det behövs inga storslagna aktiviteter, men någon som hittar på en lek, plockar fram för att måla, kanske bakar något, någon som ser möjligheterna i det lilla. Om nannyn vill arbeta extra ibland någon kväll eller en stund på helgen så uppskattas det, men det är inget krav.

Bor i Saltsjöbaden från och med 1 maj, vill nannyn börja innan dess och arbeta från Kungsholmen där de bor nu så går det bra. Tjänsten i Saltsjöbaden tillträder annars 1 maj.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA