Nanny 2 eftermiddagar i veckan till två fantastiska barn på 2.5 och 4.5 år

Vi söker nu efter en nanny till en fantastisk familj som vi tidigare placerat hos. De söker en nanny som kan arbeta två eftermiddagar av dagarna måndag-torsdag men de behöver också hjälp vissa kvällar och ibland på helgen om nannyn har möjlighet till det. Men vill nannyn arbeta endast på eftermiddagarna så kan det vara intressant med för familjen då det är deras prio ett. Om nannyn kan så behöver familjen också ibland hjälp heldagar när förskolan är stängd eller liknande. Familjen bor i Norra Djurgårdsstaden, ca 10 minuters promenad från Ropsten och barnen går på förskola på Östermalm. Nannyn skulle börja arbetsdagen på Östermalm med att hämta barnen på förskolan och sluta dagen i Norra Djurgårdsstaden. 

Familjen har två barn på 2.5 och 4.5 år som är två glada och för det mesta nöjda barn som gillar att upptäcka världen tillsammans med nannyn. Familjen är öppna för att nannyn själv tar egna initiativ till aktiviteter på eftermiddagarna och avgör om utomhuslek eller inomhuslek passar bäst.

I tjänsten ingår också enklare matlagning till barnen. Utöver att man självklart plockar i ordning efter barnens aktiviteter och matlagning ingår inga andra hushållssysslor.

Vi söker för denna tjänsten någon som kan börja så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kommer tillsättas så snart som vi har hittat rätt person.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA