Deltidsnanny till två barn på 2 och 4 år, 1-2 eftermiddagar per vecka

Vi söker nu efter en nanny som vill jobba en eller två eftermiddagar i veckan med start mellan 14 och 15 till klockan 18.30/19.00. (beroende på hur mycket nannyn vill arbeta). De är flexibla med vilka veckodagar. Familjen söker en glad och närvarande person som är genuint barnkär och gillar att vara del av barnens aktiviteter och lekar. Barnen, en pojke på 2 år och en flicka på 4 år är två för det mesta mycket glada och nöjda personer. Den yngsta kan vara lite mer reserverad till en börjar och ser upp till sin storasyster mycket. Han vill gärna vara med på det hon gör. Storasyster är lite mer framåt och väldigt fin mot sin lillebror som gärna får vara med och leka. De leker bra tillsammans för det mesta och det är ovanligt att de blir osams. De gillar rollekar, att gå till parken och att vara kreativa. 

Familjen ser gärna att nannyn kommer med egna ideer och trycker det är roligt och bra för barnen att få en till vuxen person i sitt liv som kanske har andra intressen än föräldrarna som de kan introducera. De är därför öppna för nya förslag på aktiviteter och utflykter, eller annat att pyssla med hemma om nannyn vill introducera något nytt. 

Om nannyn skulle vara öppen för att arbeta ett helgpass i månaden, några timmar dagtid på en lördag eller en söndag så föräldrarna får lite tid tillsammans så skulle de tycka det var underbart, men det är inte ett krav för tjänsten. 

Familjen bor på Lidingö i området Högberga.

Nannyn får gärna ha mycket livserfarenhet och familjen är öppen för nannies i olika åldrar. En trygg och stabil och erfaren person som tycker om att skratta och ha roligt med barnen är det viktigaste. 

Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person, men familjen kan vänta på rätt person om personen exempelvis har uppsägningstid. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA