Deltidsnanny till två pojkar på 2 och 7 år i Saltsjö-Duvnäs

Nu söker vi efter en nanny till två pojkar på 2 och 7 år som bor med mamma och pappa i Saltsjö-Duvnäs. Familjen önskar hjälp 3 eftermiddagar per vecka av dagarna måndag-torsdag 14 eller 15.00-18.00, samt en morgon ca 07.00-10.00. Familjen söker en initiativtagande nanny som barnen kan ha roligt med på eftermiddagarna och är öppna för kandidater i olika åldrar. Något annat som är viktigt för familjen är att man ser detta som en långsiktig tjänst och kan stanna minst ett år men gärna flera. 

I arbetet innebär att hämta barnen på förskola och skola, leka med dem och hitta på passande och utvecklande aktiviteter på eftermiddagarna och laga middag till barnen. Det är en fördel om nannyn har körkort och kan köra med barnen, det finns i så fall en bil till nannyns förfogande under arbetstid, men det är inte ett krav för tjänsten då det går att gå hem från förskola och skola med. 

När man arbetar morgon så innebär arbetet att göra i ordning barnen för förskolan och skolan, se till att de får frukost och sedan lämna dem på förskolan och skolan omkring 09.00, därefter går man tillbaka hem till familjen och hjälper till med enklare hushållssysslor som att tömma diskmaskinen, plocka i ordning efter morgonen etc.

Familjen kan också utöver detta då och då behöva hjälp någon kväll eller en stund på helgen. 

Familjen bor bara ett par minuters promenad från Saltsjö-Duvnäs station. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida