Nanny till två pojkar på Lidingö, 32 timmar i månaden garanterat

En familj boendes på Lidingö nära Kottlasjön söker en nanny som vill hjälpa till med deras två pojkar på 2.5 och 5 år två eftermiddagar i veckan. De önskar även hjälp en stund på helgen eller någon kväll vid ett par tillfällen i månaden. Tjänsten innehåller en garanti för dig som nanny om att erbjudas minst 32 timmars arbete per månad så att du kan känna dig trygg och säker i att din minimiinkomst från arbetet är säkrad. 

Familjen behöver två av dagarna tisdag, onsdag och torsdag hjälp med att hämta barnen på förskolan, ta hand om dem på eftermiddagen, hitta på roliga aktiviteter med dem, förbereda enklare middag samt hjälpa till att göra dem i ordning för kvällen. Familjen behöver också vid ett par tillfällen per månad hjälp på helgen eller någon kväll. 

Båda barnen är två glada och aktiva individer som är nöjda för det mesta. Föräldrarna beskriver dem som enkla, äter bra, är blöjfria och tycker det mesta är kul.

Den här tjänsten passar dig som tycker om att leka med barn, är påhittig och tidigare erfarenhet av barn i åldern mellan 2 och 6 år. Nannyn vi söker är också pålitlig, positiv och ser storheten i att få vara en del av dessa två barns uppväxt. Vi söker någon som kan börja så snart som möjligt, intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA