Nanny på heltid till tvillingar på 12 månader på Östermalm

Vi söker nu en nanny med mycket tidigare erfarenhet av barn i ettårsåldern för att ta hand om ett par tvillingflickor medan föräldrarna arbetar. Flickorna kommer vara 12 månader när tjänsten börjar. De söker någon som med trygg hand kan ta hand om dem både i hemmiljön men också kunna ta med dem ut till parken och andra lämpliga aktiviteter. En påhitting, engagerad person som också har kunskap om barns utveckling och hur man främjar det i vardagen. Ett stort plus är om man har några års erfarenhet av arbete på förskola. Det är viktigt att man också är van att arbeta självständigt och känner sig trygg med att själv planera och styra upp dagen.

I arbetet ingår förutom att ta hand om barnen också att hjälpa till att hålla ordning efter dem, plocka i ordning deras saker samt att laga enklare måltider till barnen.

Flickorna är två olika individer med olika personligheter men båda är väldigt nöjda största delen av tiden. De äter och sover bra.

Arbetstiderna för tjänsten kommer vara måndag till fredag ca 09.00-17.00, med undantag för 1-2 dagar per vecka då man startar kring lunchtid, detta kan i så fall variera från vecka till vecka beroende på föräldrarnas schema.

Tjänsten börjar 1 oktober och kommer pågå tills barnen börjar på förskola. Detta kommer vara någon gång mellan januari och september 2022 tror familjen.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA