Nattnanny 2-4 nätter/vecka till ett barn på 6 månader, Östermalm

Vi söker nu efter en nanny med spädbarns erfarenhet och minst 3 års erfarenhet av professionellt arbete med barn. Nannyn måste ha tidigare erfarenhet av att han hand om spädbarn nattetid. Familjen har ett barn på 6 månader söker en nanny som kan jobba 2-4 nätter i veckan mellan ca. 21:00/22:00 och 06:00/07:00. Ibland kan det bli aktuellt med start tidigare på kvällen. Familjen kan för rätt nanny erbjuda garanterat antal timmar per månad. 

Familjen söker en varm, mjuk, kärleksfull och omhändertagande person som kan ha hand om deras barn ett par nätter så de får vila upp sig. Pojken tar flaska så nannyn kan flaskmata under natten. Nannyn kommer dela rum med barnet på nätterna och får vila/sova när tillfälle ges. Det finns en säng och en barnsäng i rummet. Föräldrarna kommer oftast vara hemma på natten men kanske ibland går ut på middag på kvällen. 

Föräldrarna beskriver pojken som alert för sin ålder, gillar att vara med. Han är för det mesta nöjd och tydlig i sina signaler. I dagsläget behöver han ofta vaggas till sömns och somnar i famnen. Familjen hittar gärna en person som kan arbeta hos dem under en längre tid. När han blir lite äldre kan arbete dagtid bli aktuellt, och när han går på förskola kan arbete på eftermiddagarna bli aktuellt. De förstår dock om det är svårt att anpassa schemat till det och om nannyn inte har möjlighet att ändra arbetstider och det viktigaste för dem är att hitta en person som kan arbeta nätter nu. 

Tjänsten startar så snart som vi har hittat rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

GÅ TILLBAKA TILL FÖREGÅENDE SIDA