Permanent nanny på 30-40 timmar/vecka till en pojke på 10 månader

Vi söker nu en nanny med erfarenhet av arbete med barn från 10 månader och uppåt som kan stanna minst ett år men gärna flera i permanent nannytjänst. Tjänsten är hos en familj med en pojke på 10.5 månader som kan garantera mellan 20 och 40 timmar/vecka beroende på vad kandidaten behöver/vill jobba. Arbetstiderna kommer främst vara förlagda under vardagarna mellan 08.00-18.00 men varierar från vecka till vecka och familjen behöver då och då också hjälp på kvällen eller vid enstaka tillfällen på helgen. De söker en självgående person som själv kan lägga upp arbetet, och hitta på roliga aktiviteter som passar för dagen. De bor centralt beläget i Stockholm nära många passande aktiviteter och parker. De söker någon som kan börja omedelbart, men kan vara flexibla och vänta några veckor.

Till hösten börjar pojken på förskola men de vill endast att han ska gå några timmar per vecka, därför kommer de fortfarande behöva nannyn på ungefär samma tider, men det kanske blir lite längre på eftermiddagarna/tidig kväll och några förmiddagar ledigt istället. De är öppna att titta på olika upplägg, där nannyn kanske jobbar några hela dagar per vecka då pojken inte går på förskola. Sedan några dagar per vecka då pojken går på förskola och att man då antingen jobbar halvdag eller heldag och pysslar i hemmet när pojken är på förskola. De har städerska så det handlar inte om städning utan om vardagliga sysslor som att handla, plocka i ordning på pojkens leksaker, kanske hjälpa till med tvätt, vika ihop och lägga in i garderober, göra ärenden, förbereda middag eller laga färdiga rätter att lämna i kylen. Återigen så är de flexibla med att anpassa sysslorna till nannyn om nannyn vill ha fler timmar. Men tjänsten kan också läggas på enbart ca 20 timmar/vecka, främst eftermiddagar.

De behöver också en nanny som är flexibel tillbaka då mamman jobbar som konsult och inte alltid kan säga exakt när hon slutar. Någon som är ok med att ibland stanna längre om varken hon eller pappan kan komma hem till utsatt tid och någon som kan vara flexibel och ändra i schemat behövs.

Pojken är en glad och aktiv person som gillar att vara med och gillar människor. Han är inte särskilt blyg och väldigt nyfiken på livet. Mamman beskriver honom som väldigt enkel att ha och göra med med förbehållet att han såklart är en bäbis.

Familjen har sommarhus på Värmdö och det kan bli aktuellt för nannyn att arbeta därifrån under delar av sommaren. De har också ett semesterhus utomlands och skulle nannyn ett par veckor per år vilja resa med dit och jobba därifrån, eller följa med på någon weekendresa, så är det ett plus, men att följa med på resor är inget krav om nannyn inte är intresserad av det.

Klicka här för att maila oss din ansökan för denna tjänst

Glöm inte att skriva referens-id på den tjänst du söker i mailet.

  Gå tillbaka till föregående sida