Lediga tjänster

Här hittar du de positioner som är tillgängliga för närvarande.

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster

Ansök som nanny hos oss antingen till en specifik tjänst eller sök generellt för att vara registrerad hos oss. Då kan vi kontakta dig när ditt drömjobb blir tillgängligt.

Nanny på 75%, 10.00-18.00, måndag-fredag Östermalm

 

Vi söker nu efter en genuint barnkär nanny som letar efter en långsiktig tjänst. Familjen vill hitta någon som kan stanna minst ett år men gärna flera. De har dagsläget en dotter på 2.5 år och väntar tillökning i november. Arbetstiderna är primärt måndag-fredag 10.00-18.00. Då och då behöver familjen även hjälp på helgen och någon kväll ibland.

Läs mer om denna tjänst

Deltidsnanny 2 eftermiddagar/vecka 15.00-18.00 till en familj med tre barn boende i Stocksund

Vi söker nu efter en nanny till en av våra mest uppskattade familjer. Vi har tidigare placerat nannies hos dem som trivts fantastiskt bra och varmt rekommenderar familjen!

Från så snart som möjligt behöver de hjälp med hämtning på förskolan av alla tre barnen, 1, 3 och 5 år kring 15.00.

Läs mer om denna tjänst

Nanny åt två barn på 2 och 4 år på Östermalm

Vi letar nu efter en nanny som kan hämta två flickor, 4 och 2 år från förskolan två eftermiddagar per vecka. De behöver hjälp 2 vardagar 15.00-18.00 eller 19.00 om nannyn önskar fler timmar. Utöver det behöver de då och då hjälp på helgen ibland och någon kväll då och då om nannyn kan tänka sig att jobba extra.

Båda barnen gillar att måla, pyssla, bygga saker av klossar, duplo, göra låtsassfika för alla gosedjuren etc. Båda barnen gillar också att lyssna på sagor, sitta i knät och gosa eller lyssna på sånger.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny eller Maternity Nurse på heltid sökes till familj på Södermalm, Stockholm

Vi söker nu en nanny eller maternity nurse som har tidigare erfarenhet av professionellt arbete med spädbarn. Tjänsten börjar i augusti eller september då bebisen kommer vara ca 1-2 månader gammal. Tjänsten innefattar till en början att avlasta och assistera mamman som är mammaledig. Allt eftersom bebisen blir större så kommer fokuset mer och mer bli på att ta hand om bebisen då mamman idealt vill kunna arbeta deltid under första året.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Deltidsnanny, 2 eftermiddagar i veckan till 2 barn i Sollentuna på 8 månader och 2 år

En familj med två barn som i dagsläget är 8 månader respektive 2 år söker en nanny som kan ta hand om deras barn två eftermiddagar i veckan ca 15.30-19.00. Tiderna kan justeras något för att passa rätt kandidat. Familjen vill helst ha hjälp tisdag och onsdag eftermiddag, men det kan gå att byta en av dagarna till exempelvis torsdag.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Lekglad nanny till två små pojkar på 1 och 3 år, Östermalm

Den här familjen söker efter en erfaren nanny till två pojkar på 1 och 3 år som gillar att leka hemma. Den yngsta ska snart börja skolas in på förskola och efter en lång dag där ser familjen gärna att pojkarna får komma hem och leka i lugn och ro. Tanken är att nannyn börjar med att hämta pojkarna någon gång mellan 15 och 16, beroende på vad som passar nannyn och familjen och att nannyn sedan vandrar hemåt med barnen.

Läs mer om denna tjänst

Nanny 2-3 eftermiddagar/vecka åt en flicka på 3 år vid St. Eriksplan

Vi söker nu efter en nanny som kan ta hand om en liten flicka på på 3 år 2-3 eftermiddagar/vecka av dagarna måndag-torsdag med start ca 15.00/16.00 och hjälp i tre timmar efter det. Flickan är en glad, nyfiken och gillar när det händer saker. Hon är ganska mogen i sin lek och gillar att lära sig nya saker.

Läs mer om denna tjänst

Deltidsnanny 2-3 eftermiddagar/vecka åt en pojke på 1 år. 14.00-17/18.00 i Stocksund

Vi söker nu efter en nanny som gillar att vara utomhus, som kan hjälpa en familj med deras 1-åriga pojke 2-3 eftermiddagar/veckan, se till att han inte får så långa dagar på förskolan utan istället får lite kvalitetstid och en till en uppmärksamhet. De önskar att han blir hämtad vid 14.00 och att man sedan arbetar till 17.00 men kan skjuta något på det för att det ska passa nannyn. 

Läs mer om denna tjänst

Deltidsnanny 2 eftermiddagar/vecka åt en pojke på 2.5 år

En familj med två barn på 2 år och 8 månader behöver hjälp med sin äldsta son på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka. Vi söker nu en nanny som vill hjälpa till att hämta storebror på 2 år på förskolan vid 14.00 och stanna till 17.00 alternativt 15.00-18.00. Storebror är en glad, trygg och aktiv kille som gillar att hitta på saker. Familjen ser gärna att man tar med honom på någon utflykt eller till parken på eftermiddagen en stund innan man går hem.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny dagtid 25-40 timmar/vecka. Ett barn på 6 månader 

Vi söker nu en nanny till en familj med ett barn som kommer vara 6 månader vid tjänstens början i slutet på augusti. Familjen kommer initialt de tre första månaderna behöva en nanny 25 timmar/veckan, 5 timmar om dagen, 5 dagar per vecka (förmiddagar, exakta tider kan anpassas något efter kandidaten men start mellan 08.00 och 09.00 på morgonen). Detta kommer sedan ökas till 8 timmar per dag från den 1 december.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Swedish or English-speaking nanny for family in Djursholm with three children. 20-40 hours/week

We are now looking for an English- or Swedish-speaking nanny for a family with three children aged 3, 5 and 7 years old. (They all speak both languages). The family need help between 20 and 40 hours per week. More than 20 hours/week can be offered to someone who is happy to help out with some simple housekeeping. The work would be spread over 5 days/week most weeks. The schedule is flexible and will be vary from week to week.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny åt en pojke på 3 år och en flicka på 1.5 år,      1-2 eftermiddagar/vecka 

Denna tjänst är hos en familj med två barn på 1.5 och 3 år. Den yngsta håller precis på att skolas in på förskola och familjen söker en kunnig och erfaren nanny för att ta hand om deras två små ca 1-2 eftermiddagar/vecka men det kan komma att utökas i framtiden. De behöver främst hjälp 1-2 eftermiddagar per vecka 15.00-18.00 men kan för rätt person som är ok med att hjälpa till och fixa lite i hemmet, utöka till 13.00-18.00.

Läs mer om denna tjänst

Nanny åt en pojke på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka plus varannan lördagskväll

Vi söker nu en nanny till en nyfiken och pratglad liten kille på 2 år. Familjen bor mellan St. Eriksplan och Fridhemsplan och söker någon som kan hämta på förskolan två dagar/vecka 15.00-18.00. De behöver också hjälp varannan lördagskväll ca 18/19.00-00.00. Pojken är en liten solstråle som älskar bollar, bygga med klossar och att busa både ute och inne. 

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny åt två barn, 1.5 och 3.5 år gamla, på Östermalm

Vi söker nu efter en nanny som kan avlasta ett par föräldrar, två eftermiddagar 15.30-18.30/19.00. Familjen har två barn på 1,5 och 3.5 år

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 12-16 timmar/vecka åt en pojke på 1 år

Vi söker nu en nanny som under juni-augusti med eventuell förlängning i höst vill arbeta hemma hos en familj och ha hand om deras son på 1.5 år medan föräldrarna arbetar.  Arbetet innebär att ta hand om deras son på 1.5 år, leka med honom, ge honom mat, och se till att hans vardag spenderas med meningsfulla lärorika aktiviteter.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 30-40 timmar/vecka åt en pojke på 10 månader

Vi söker nu en nanny med erfarenhet av arbete med barn från 10 månader och uppåt som kan stanna minst ett år men gärna flera i permanent nannytjänst. Tjänsten är hos en familj med en pojke på 10.5 månader som kan garantera mellan 20 och 40 timmar/vecka beroende på vad kandidaten behöver/vill jobba. Arbetstiderna kommer främst vara förlagda under vardagarna mellan 08.00-18.00

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 2-3 dagar/vecka 9.30-15.00 åt ett barn på 15 månader

Vi söker nu efter en nanny som kan arbeta 2-3 dagar/vecka 9.30-14.30, ibland 15.30. Familjen har två barn som är 13 månader och 3 år. Den äldre går på förskola så nannyns arbete skulle främst innefatta att ha hand om den yngre på dagarna och endast någon gång ibland lämna eller hämta den äldre på förskolan.

Denna tjänst är redan tillsatt.