Lediga tjänster

Här hittar du de positioner som är tillgängliga för närvarande.

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster

Ansök som nanny hos oss antingen till en specifik tjänst eller sök generellt för att vara registrerad hos oss. Då kan vi kontakta dig när ditt drömjobb blir tillgängligt.

English speaking nanny 80 hours/month for family with 3 children in Djursholm

We’re now looking for an after school nanny for a family in Djursholm. The family has three children aged 2, and twins of 7 years old. The job is to pick up the three children from nursery and school and to take them home….

Läs mer om den här tjänsten

Nanny till tvillingar på 5 månader

Vi söker nu efter en nanny med spädbarnserfarenhet. Vi har en familj med tvillingar som är 5 månader gamla som söker någon som kan ta hand om dem några dagar dagtid och 1-2 nätter per vecka. Ideallt önskar familjen hjälp 2 dagar mellan 15.00 23.00, 1 dag mellan 18.00 och 07.00 (nattpass med tvillingarna) och 2 dagar dagtid ca 10-16. Men schemat går att justera för rätt person…

Läs mer om den här tjänsten

Nanny på heltid till ett barn på 6 månader

Vi söker nu efter en nanny till en heltidstjänst som tillträder i januari 2022. Familjen har ett barn som då kommer att vara 6 månader gammalt. Familjen söker en glad, flexibel och avslappnad nanny som kan ta hand om deras dotter på dagarna och se till att erbjuda utvecklande och stimulerande aktiviteter anpassade till åldern. Nannyns schema kommer att variera något från vecka till vecka…

Läs mer om den här tjänsten

Deltidsnanny till en flicka på 1 år, 2-3 eftermiddagar per vecka

En familj som tidigare haft nanny genom oss söker nu en deltidsnanny som kan ta över då dottern börjat på förskola. De behöver hjälp 2-3 eftermiddagar i veckan mellan 15.00 och 18.00. Deras dotter är 1 år och i arbetet ingår att hämta henne på förskola och ta hem henne så hon får en lite lugnare miljö efter en lång dag på förskola för ett litet barn som henne. Familjen söker efter en nanny med mycket tidigare erfarenhet….

Läs mer om den här tjänsten

Helgnanny till pojke på 4 år i Vasastan

Vi har fått in en familj med två barn på 1.5 och 4 år. Tjänsten omfattar i dagsläget dock endast att ha hand om pojken på 4 år. De söker främst hjälp på helgerna. Lördagar och söndagar. Ibland både lördag och söndag ibland endast en av helgdagarna. De behöver hjälp ca 10-14/15. Arbetet innebär då att ta hand om 4 åringen och hitta på roliga saker med honom. Man kan leka hemma, gå till parken….

Läs mer om den här tjänsten

Nanny till flicka på 2 år, måndag, onsdag och fredag

Vi söker nu en nanny som kan arbeta måndag, onsdag och fredag mellan 15.00 och 18.00 eller 18.30. Familjen vi söker till har två barn, en nyfödd och en tjej på 2 år. Nannyn kommer ha fokus på 2-åringen så att mamman kan ta hand om den nyfödda. I arbetet ingår

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny på heltid till tvillingar på 2 år på Lidingö

Vi söker nu en nanny till en familj på Lidingö, nära Lidingö Centrum. Tjänsten är hos en mamma med tvillingar på 2 år och är heltid, förlagt över 4 dagar per vecka, måndag, onsdag, torsdag, fredag 08.00-18.00. Tvillingarna går på förskola men familjen behöver hjälp på morgonen från väckning av barnen till lämning av dem på förskola, samt med hämtning på eftermiddagarna. När barnen är på förskola behöver familjen hjälp med enklare uppgifter i hemmet. 

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny till en tjej på 2.5 år 4-5 eftermiddagar/vecka

Vi söker nu efter en lekglad nanny som gillar att vara utomhus till en tjej på 2.5 år. Familjen önskar hjälp 4-5 dagar I veckan, oftast tisdag-fredag men kanske ibland även måndagar. De önskar hjälp från 14.30 med att hämta deras dotter på förskola, ta henne till parken, biblioteket eller någon annan spännande aktivitet så hon får hitta på något roligt på eftermiddagen innan man går hem. Väl hemma så…

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny till en flicka på 1 år, Jonsered, Göteborg

En internationell familj med Nederländsk pappa och svensk mamma söker nu en nanny som kan ta hand om deras dotter som precis kommer fylla 1 år när tjänsten börjar. Familjen kommer rekommenderad till oss av en annan familj vi känner till väl. Nannyn kan prata svenska, engelska eller nederländska med dottern….

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny på 75%, 10.00-18.00, måndag-fredag Östermalm

 

Vi söker nu efter en genuint barnkär nanny som letar efter en långsiktig tjänst. Familjen vill hitta någon som kan stanna minst ett år men gärna flera. De har dagsläget en dotter på 2.5 år och väntar tillökning i november. Arbetstiderna är primärt måndag-fredag 10.00-18.00. Då och då behöver familjen även hjälp på helgen och någon kväll ibland.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Deltidsnanny 2 eftermiddagar/vecka 15.00-18.00 till en familj med tre barn boende i Stocksund

Vi söker nu efter en nanny till en av våra mest uppskattade familjer. Vi har tidigare placerat nannies hos dem som trivts fantastiskt bra och varmt rekommenderar familjen!

Från så snart som möjligt behöver de hjälp med hämtning på förskolan av alla tre barnen, 1, 3 och 5 år kring 15.00.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny eller Maternity Nurse på heltid sökes till familj på Södermalm, Stockholm

Vi söker nu en nanny eller maternity nurse som har tidigare erfarenhet av professionellt arbete med spädbarn. Tjänsten börjar i augusti eller september då bebisen kommer vara ca 1-2 månader gammal. Tjänsten innefattar till en början att avlasta och assistera mamman som är mammaledig. Allt eftersom bebisen blir större så kommer fokuset mer och mer bli på att ta hand om bebisen då mamman idealt vill kunna arbeta deltid under första året.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny till en flicka på 1 år

Vi söker nu en svensk eller engelsktalande nanny som trivs med att spendera tid med barn i ettårsåldern. En jättetrevlig och avslappnad familj söker en nanny till sin dotter på ett år med start omkring november/december 2021. Tjänsten kommer vara garanterad på 25 timmar/vecka men kan bli fler timmar. Oavsett hur mycket man arbetar är man alltid garanterad lön för minst 100 timmar/månad. Schemat kan komma att variera något från vecka till vecka….

Läs mer om den här tjänsten

Nanny åt två flickor på 2 och 4 år på Östermalm

Vi letar nu efter en nanny som kan hämta två flickor, 4 och 2 år från förskolan två eftermiddagar per vecka. De behöver hjälp 2 vardagar 15.00-18.00 eller 19.00 om nannyn önskar fler timmar. Utöver det behöver de då och då hjälp på helgen ibland och någon kväll då och då om nannyn kan tänka sig att jobba extra.

Båda barnen gillar att måla, pyssla, bygga saker av klossar, duplo, göra låtsassfika för alla gosedjuren etc. Båda barnen gillar också att lyssna på sagor, sitta i knät och gosa eller lyssna på sånger.

Läs mer om den här tjänsten

Deltidsnanny endast kväll och helg, en pojke 2 år

Vi söker nu en nanny som vill jobba extra en stund på helgen eller någon kväll då och då. Familjen tänker sig ca 1 tillfälle per vecka, helst en stund på helgen ibland dagtid och ibland kvällstid. Familjen söker en glad och närvarande person med mycket tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder…

Läs mer om den här tjänsten

English speaking after-school nanny for Stocksund 15.00-18.00 Mon-Fri

We’re now looking for an after-school nanny for a family in Stocksund. The family have three children aged 2, 6 and 8 years old. The job is to pick up the three children from nursery and school and take them home or to a park to play for a bit in the afternoon. Both the nursery and the school are within walking distance so the nanny doesn’t need to drive. Cooking dinner for the children is also included in the role. All three children are bilingual (Swedish and English) and have grown up in abroad and just moved back to Sweden…

Läs mer om den här tjänsten

English speaking nanny for baby of 6 months. 3 days/week

We’re now looking for an English speaking nanny with experience in working with children between the ages 6 and 12 months. We have a client who wants a nanny to look after their little baby of 6 months 3 days/week from around 11.00-14.00 but might be extended to 10.00-15.00 as he gets older….

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny på heltid till tvillingar på 12 månader

Vi söker nu en nanny med mycket tidigare erfarenhet av barn i ettårsåldern för att ta hand om ett par tvillingflickor medan föräldrarna arbetar. Flickorna kommer vara 12 månader när tjänsten börjar. De söker någon som med trygg hand kan ta hand om dem både i hemmiljön men också kunna ta med dem ut till parken och andra lämpliga aktiviteter. En påhitting, engagerad…. 

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 25+ timmar i veckan, eget separat boende till nannyn

Vi söker nu efter en nanny till en av våra mest uppskattade familjer i Djursholm. Vi har placerat nannies i familjen i 6 år och våra nannies har trivts otroligt bra hos dem. Nu är det dags för familjen att hitta en ny nanny och de har möjlighet att erbjuda eget separat boende till nannyn.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Deltidsnanny 2-3 eftermiddagar/vecka åt en pojke på 1 år. 14.00-17/18.00 i Stocksund

Vi söker nu efter en nanny som gillar att vara utomhus, som kan hjälpa en familj med deras 1-åriga pojke 2-3 eftermiddagar/veckan, se till att han inte får så långa dagar på förskolan utan istället får lite kvalitetstid och en till en uppmärksamhet. De önskar att han blir hämtad vid 14.00 och att man sedan arbetar till 17.00 men kan skjuta något på det för att det ska passa nannyn. 

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny på heltid till två flickor 6 månader och 5 år, Malmö

Vi söker nu efter en pålitlig, positiv, entusiastisk nanny som älskar att arbeta med barn till en familj med två barn på 6 månader och 5 år. Arbetet kommer främst att innebära att ha hand om familjens yngsta dotter på 6 månader då deras äldsta dotter går på förskola ca 8-16. Arbetstiderna är ca måndag-fredag 08.00-18.00. Vissa…..

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny/Au pair till pojke på 2 år i Berlin

Vi söker nu efter en au pair till en familj i Berlin. Familjen består av en svensk mamma, Tysk pappa och deras son på två år. De väntar också tillökning till sommaren. Tjänsten kommer till en början endast vara att ta hand om familjens äldsta son. Arbetet innebär att hämta honom på förskolan och ha hand om honom på eftermiddagen ca 3 timmar. Familjen behöver också hjälp en stund på lördag förmiddag 2-3 veckor i månaden….

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 2-3 eftermiddagar/vecka åt en flicka på 3 år, Östermalm

Vi söker nu efter en nanny som kan ta hand om en liten flicka på på 3 år 2  eftermiddagar/vecka av dagarna måndag-fredag med start mellan 13.00 och 15.00 beroende på vad som passar nannyn. och hjälp i tre timmar efter det. Uppdraget innebär att vara ute och hitta på roliga saker med flickan på eftermiddagarna, man kan gå till någon park, bibliotek, museum etc… 

Denna tjänst är redan tillsatt.

Deltidsnanny 2 eftermiddagar/vecka åt en pojke på 2.5 år

En familj med två barn på 2 år och 8 månader behöver hjälp med sin äldsta son på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka. Vi söker nu en nanny som vill hjälpa till att hämta storebror på 2 år på förskolan vid 14.00 och stanna till 17.00 alternativt 15.00-18.00. Storebror är en glad, trygg och aktiv kille som gillar att hitta på saker. Familjen ser gärna att man tar med honom på någon utflykt eller till parken på eftermiddagen en stund innan man går hem.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny dagtid 25-40 timmar/vecka. Ett barn på 6 månader 

Vi söker nu en nanny till en familj med ett barn som kommer vara 6 månader vid tjänstens början i slutet på augusti. Familjen kommer initialt de tre första månaderna behöva en nanny 25 timmar/veckan, 5 timmar om dagen, 5 dagar per vecka (förmiddagar, exakta tider kan anpassas något efter kandidaten men start mellan 08.00 och 09.00 på morgonen). Detta kommer sedan ökas till 8 timmar per dag från den 1 december.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Swedish or English-speaking nanny for family in Djursholm with three children. 20-40 hours/week

We are now looking for an English- or Swedish-speaking nanny for a family with three children aged 3, 5 and 7 years old. (They all speak both languages). The family need help between 20 and 40 hours per week. More than 20 hours/week can be offered to someone who is happy to help out with some simple housekeeping. The work would be spread over 5 days/week most weeks. The schedule is flexible and will be vary from week to week.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 2-3 dagar/vecka 9.30-15.00 åt ett barn på 15 månader

Vi söker nu efter en nanny som kan arbeta 2-3 dagar/vecka 9.30-14.30, ibland 15.30. Familjen har två barn som är 13 månader och 3 år. Den äldre går på förskola så nannyns arbete skulle främst innefatta att ha hand om den yngre på dagarna och endast någon gång ibland lämna eller hämta den äldre på förskolan.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny till en pojke på 6 månader

Vi söker nu efter en nanny till en familj med ett barn som kommer vara 6 månader vid tjänstens start. Familjen behöver hjälp en dag i veckan av dagarna tisdag, onsdag eller torsdag mellan 08.00 och 18.00 från mitten av november. Till våren kan detta möjligtvis utökas till två dagar i veckan. Familjen söker efter en trygg, pålitlig och erfaren nanny. Då båda föräldrarna kommer arbeta deltid behöver de en nanny som kan hjälpa till en eller två dagar i veckan då de båda arbetar….

Läs mer om den här tjänsten

Nanny till en flicka på 7 år

Vi söker nu efter en nanny som vill ta över efter en av våra andra nannies som jobbat i den här familjen i över 4 år (!) då nuvarande nannyn tyvärr ska flytta. Hon rekommenderar familjen varmt!

Tjänsten innebär att ha hand om en flicka på 7 år, 3 eftermiddagar i veckan, tisdag-torsdag. Två av dagarna…

Läs mer om den här tjänsten

Nanny till två flickor på 1 och 4 år, tre dagar/vecka

Vi söker nu efter en nanny som vill jobba tisdagar och torsdagar mellan 13.00 och 17.00 och ha fokus på utomhusvistelse. De önskar även hjälp på måndagar mellan ca 08.00 och 16.00/17.00. Familjen har två glada tjejer på 1 och 4 år där den yngsta precis har börjat förskola. De ser gärna att man är utomhus mycket och de långa eftermiddagspassen ger möjligheter för att ta sig ut på lite längre utflykter i naturen runtomkring Stockholm…

Läs mer om den här tjänsten

Lekglad nanny till två små pojkar på 2 och 5 år, Östermalm

Den här familjen söker efter en erfaren nanny till sina två pojkar på 2 och 5 år som gillar att leka hemma. Initialt behöver familjen hjälp 2 eftermiddagar i veckan men från oktober endast fredagar 09.00-15.00.

Upplägget när man arbetar eftermiddagar: Efter en lång dag på förskola ser familjen gärna att pojkarna får komma hem och leka i lugn och ro….

Läs mer om den här tjänsten

Deltidsnanny, 2 eftermiddagar i veckan till 2 barn i Sollentuna på 8 månader och 2 år

En familj med två barn som i dagsläget är 1 år respektive 2.5 år söker en nanny som kan ta hand om deras barn två eftermiddagar i veckan ca 15.30-19.00. Tiderna kan justeras något för att passa rätt kandidat. Familjen vill helst ha hjälp tisdag och onsdag eftermiddag, men det kan gå att byta en av dagarna till exempelvis torsdag.

Läs mer om den här tjänsten

Nanny till två barn på 1 och 4 år, 16.00-19.00, 2-3 eftermiddagar i veckan

Vi söker nu efter en positiv och påhittig nanny som vill ha hand om två glada lättsamma barn på 1 och 4 år, 2-3 eftermiddagar i veckan. Familjen behöver hjälp 2 av dagarna måndag-onsdag till en början och kommer förmodligen på sikt utöka till 3 dagar i veckan.

En av dagarna är arbetstiden 15.30-18.30 och en av dagarna är arbetstiden 16.00-19.00. I arbetet ingår att hämta barnen på förskolan, de gillar att leka utomhus så man får gärna gå till någon park en stund efteråt och leka en stund. Väl hemma…

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny åt en pojke på 3 år och en flicka på 1.5 år,      1-2 eftermiddagar/vecka 

Denna tjänst är hos en familj med två barn på 1.5 och 3 år. Den yngsta håller precis på att skolas in på förskola och familjen söker en kunnig och erfaren nanny för att ta hand om deras två små ca 1-2 eftermiddagar/vecka men det kan komma att utökas i framtiden. De behöver främst hjälp 1-2 eftermiddagar per vecka 15.00-18.00 men kan för rätt person som är ok med att hjälpa till och fixa lite i hemmet, utöka till 13.00-18.00.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny åt en pojke på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka plus varannan lördagskväll

Vi söker nu en nanny till en nyfiken och pratglad liten kille på 2 år. Familjen bor mellan St. Eriksplan och Fridhemsplan och söker någon som kan hämta på förskolan två dagar/vecka 15.00-18.00. De behöver också hjälp varannan lördagskväll ca 18/19.00-00.00. Pojken är en liten solstråle som älskar bollar, bygga med klossar och att busa både ute och inne. 

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny åt två barn, 1.5 och 3.5 år gamla, på Östermalm

Vi söker nu efter en nanny som kan avlasta ett par föräldrar, två eftermiddagar 15.30-18.30/19.00. Familjen har två barn på 1,5 och 3.5 år

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 12-16 timmar/vecka åt en pojke på 1 år

Vi söker nu en nanny som under juni-augusti med eventuell förlängning i höst vill arbeta hemma hos en familj och ha hand om deras son på 1.5 år medan föräldrarna arbetar.  Arbetet innebär att ta hand om deras son på 1.5 år, leka med honom, ge honom mat, och se till att hans vardag spenderas med meningsfulla lärorika aktiviteter.

Denna tjänst är redan tillsatt.

Nanny 30-40 timmar/vecka åt en pojke på 10 månader

Vi söker nu en nanny med erfarenhet av arbete med barn från 10 månader och uppåt som kan stanna minst ett år men gärna flera i permanent nannytjänst. Tjänsten är hos en familj med en pojke på 10.5 månader som kan garantera mellan 20 och 40 timmar/vecka beroende på vad kandidaten behöver/vill jobba. Arbetstiderna kommer främst vara förlagda under vardagarna mellan 08.00-18.00

Denna tjänst är redan tillsatt.